Hittade ett LCHF-bröd på Kolhydrater i fokus som jag bakat några gånger. Det ser inte så fint ut kanske men när man rostar det och har smör + ost på så är det supergott tycker jag. Dessutom är det enkelt att göra- ingen jäst och ingen ugn behövs!
Snabbaste rostbrödet
4 ägg
2 dl Kesella
ev + 1 1/2 dl fett
1 dl kokosmjöl
1 dl mandelmjöl
3 msk fiberhusk
3/4 tsk bikarbonat
1 msk brödkryddor (t ex anis, fänkål)
Vispa ihop allt, låt svälla 5 minuter.
Lägg i smord microsäker form (1 liter)
In i micron 7 minuter på högsta effekt.
Man kan ha i t ex solrosfrön och linfrön (1/2 dl) i smeten och ovanpå kan man ha t ex sesam- eller vallmofrön om man vill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar